Raspberry Jamipäivä ja avajaiset 3.3.2018

Tule kahvittelemaan ja moikkaamaan minua, Koneet Kiertoon -liikkeen väkeä ja muita harrastajia Raspberry Jamipäivänä (Raspberry Jam). Päivää vietetään 3.3.2018 klo. 10-14 Koneet Kiertoon -liikkeen tiloissa osoitteessa Itsenäisyydenkatu 16, Tampere.

Rennosti jamitellen

Päivän tarkoituksena on, että me harrastajat pääsemme vaihtamaan ajatuksia ja voimme jakaa kokemuksia omista projekteistamme. Jos olet kokenut ohjelmoija tai edistynyt elektroniikan saralla, kannattaa tulla jakamaan vinkkejä meille muille.

Voit ilman muuta tuoda omia projekteja ihmeteltäviksi, ja voit saada myös vinkkejä toteutukseen, jos paikalla on asiaan vihkiytynyttä väkeä.

Tämä Jamipäivä liittyy Raspberry Pi -säätiön juhlavuoden Raspberry Jam -juhlaviikonloppuun, jota järjestetään ympäri maailmaa. Tapahtuma on ilmainen ja vapaamuotoinen, voit halutessasi pitää vaikka pienen esitelmän jostain läheisestä aiheesta, jos haluat.

Myyntipisteen avajaiset

Tapahtuman järjestäminen liittyy myös Rasperi-kaupan myyntipisteen avaamiseen Koneet Kiertoon -liikkeen tiloihin, mutta tapahtuma ei ole myyntitapahtuma. Avajaispullaa saattaa kylläkin olla tarjolla 🙂

Poikkea siis kahville ja jutulle. Sitä Raspista riittää!

P.S. päivitän lisätietoja tapahtumasta tänne ja Facebookiin.

P.P.S. tapahtuman Facebook-tapahtumasivut löydät täältä ->

bambora maksutavat