Langaton laturi LinkCharge CT

Nainen käyttää LinkCharge CT -laturia

Lagaton lataus on niitä tulevaisuuden juttuja, joihin myös Apple on uusien puhelinmalliensa (iPhone 8, iPhone 8 plus ja iPhone X) myötä lähdössä täysillä mukaan.

Huomaamaton

Oletko sinä törmännyt aiemmin langattomaan laturiin, jonka voit itse asentaa piiloon pöytäpinnan alle? Minä en ollut, ennen kuin tutustuin Yhdysvaltalaisen Semtech Corporationin valmistamaan LinkCharge CT -laitteeseen.

  • Laitteen avulla langaton lataus on käytössä helposti ja huomaamattomasti lähes millä tahansa pöytätasolla.
  • Voit asentaa laturin näkymättömiin, joten lopputulos on tyylikkään siisti.

Laitetuki

Tämä langaton laturi tarjoaa tuen kahdelle yleisimmälle markkinoilla olevalle latausstandardille (Qi ja Airfuel). Voit ladata sillä myös pikalataustoiminnoilla varustettuja laitteita 9 wattiin saakka.

LinkCharge CT tukee suoraan päätelaitteita, joissa on sisäänrakennettu vastaanotin langattomalle lataukselle. Näitä ovat esimerkiksi Samsung Galaxy S6 ja uudet iPhone-mallit (8 ja X).

  • Voit käyttää vastaanottimena myös erilaisia lisälaitteita tai latauskuoria, jos päätelaitteesi ei tue langatonta latausta suoraan.

Laturin asennus

LinkCharge CT asennusmitoitus
Langattoman laturin asennusmitoitus

Laturi asennetaan 6-10 mm pöytäpinnan alapuolelle. Huomaa, että tästä mitasta ei voi poiketa, joten paksummissa tasoissa laturi upotetaan tasoon, jotta vaadittava etäisyys saavutetaan. Tämä työvaihe voi vaatia työstökoneiden käyttöä.

Yhteensopivia tasomateriaaleja ovat pääsääntöisesti kaikki muut paitsi metallipinnat.

  • Olen itse käyttänyt laitetta massiivipuu, laminaatti ja kvartsitasojen kanssa.

Vastaanottavaa laitetta ei saa myöskään päästää suoraan kontaktiin laturin kanssa, koska se voi vahingoittua. Oikein suoritetun asennuksen jälkeen tätä vaaraa ei ole, mutta laitetta ei kannata koekäyttää ilman oikeaa latausetäisyyttä.

  • Sähkönsyötön saat suoraan pisorasiasta, eikä laite vaadi kiinteää sähköasennusta.
  • Katso lisätietoja asennus- ja käyttöoppaasta.

Helposti vaikka keittiöremontin yhteydessä

Jos olet uusimassa keittiökalusteita, voit pyytää tasotoimittajaasi työstämään laturille valmiin upotuksen. Tässä asiassa kannattaa olla liikkeellä hyvissä ajoin. Annan mielelläni lisätietoja mitoituksesta.

  • Voit laittaa postia: mikko@rasperi.fi

Valmistaja ja turvallisuus

Laitteen valmistaja Semtech Corporation on yhdysvaltalainen puolijohdevalmistaja, jolla on toimipisteitä ympäri maailmaa, myös useissa Euroopan maissa. Laturi täyttää sähkölaitteille asetetut kansainväliset ja eurooppalaiset turvallisuusmääräykset.

Lisätietoja voit lukea oheisesta asennus- ja käyttöoppaasta.

Katso valmistajan video

bambora maksutavat