Ale!

Langaton laturi – Qi – LinkCharge CT

69,00 

Tällainen langattoman laturin pitääkin olla, eli voit asentaa sen näkymättömiin pöydän alle.

  • Tukee WPC (Qi) ja Airfuel -standardeja
  • Takuu 2 vuotta
  • 5V, maks. 15W
  • Vaadittu etäisyys pöytäpinnasta 6-8 mm (upotettava tarvittaessa)
Nopea toimitus: 2-4 työpäivää tilauksesta

Ilmainen toimitus!

Varasto loppu

Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Lagaton lataus on niitä tulevaisuuden juttuja, joihin Applekin on uusien malliensa (iPhone 8, iPhone 8 plus ja iPhone X) myötä lähdössä täysillä mukaan.

  • Tämän laitteen avulla langaton lataus on käytössäsi helposti ja huomaamattomasti lähes millä tahansa pöytätasolla.
  • Voit asentaa laturin näkymättömiin pöydän alle, joten lopputulos on tyylikkään siisti.

Tämä langaton laturi tarjoaa tuen kahdelle yleisimmälle markkinoilla olevalle latausstandardille (Qi ja Airfuel). Voit ladata sillä myös pikalataustoiminnoilla varustettuja laitteita 9 wattiin saakka.

Laitetuki

LinkCharge CT tukee suoraan laitteita, joissa on sisäänrakennettu vastaanotin langattomalle lataukselle. Näitä ovat esimerkiksi Samsung Galaxy S6 ja uudet iPhone -puhelimet (8 ja X).

  • Voit käyttää vastaanottimena myös erilaisia lisälaitteita tai latauskuoria, jos päätelaitteesi ei tue langatonta latausta suoraan.

Laturin asennus

LinkCharge CT asennusmitoitus
Langattoman laturin asennusmitoitus

Laturi asennetaan 6-10 mm pöytäpinnan alapuolelle. Huomaa, että tästä mitasta ei voi poiketa, joten paksummissa tasoissa laturi upotetaan tasoon, jotta vaadittava etäisyys saavutetaan. Tämä työvaihe voi vaatia työstökoneiden käyttöä.

Vastaanottavaa laitetta ei saa myöskään päästää suoraan kontaktiin laturin kanssa, koska se voi vahingoittua. Oikein suoritetun asennuksen jälkeen tätä vaaraa ei ole, mutta laitetta ei kannata koekäyttää ilman oikeaa latausetäisyyttä.

  • Sähkönsyötön saat suoraan pisorasiasta, eikä laite vaadi kiinteää sähköasennusta.
  • Katso lisätietoja asennus- ja käyttöoppaasta.

 

Helposti vaikka keittiöremontin yhteydessä

Jos olet uusimassa keittiökalusteita, voit pyytää tasotoimittajaasi työstämään laturille valmiin upotuksen. Tässä asiassa kannattaa olla liikkeellä hyvissä ajoin. Annan mielelläni lisätietoja mitoituksesta.

  • Voit laittaa postia: mikko@rasperi.fi

Valmistaja ja turvallisuus

Laitteen valmistaja Semtech Corporation on yhdysvaltalainen puolijohdevalmistaja, jolla on toimipisteitä ympäri maailmaa, myös useissa Euroopan maissa. Laturi täyttää sähkölaitteille asetetut kansainväliset ja eurooppalaiset turvallisuusmääräykset.

Lisätietoja voit lukea oheisesta asennus- ja käyttöoppaasta.