Raspberry Pi 3 model B, Quad-core

39,00 

Rakenna vaikka retropelikonsoli tai kodin viihdekeskus, Raspberry Pi -tietokoneen avulla onnistut luomaan vaivatta jotain uutta!

  • Made in UK
  • Neliydinprosessori, 1,2 GHz, RAM: 1 GB
Nopea toimitus 2-4 työpäivää tilauksesta.
Toimitus kotiin alkaen 2,90

Varasto loppu

Kuvaus

Raspberry Pi 3 on ylittämätön yhden piirilevyn tietokone, jota voit käyttää mitä mielikuvituksellisimpiin rakennusprojekteihin. Se taipuu erilaisten lisälaitteiden ja käyttöjärjestelmien avulla niin musiikkisoittimeksi, mediakeskukseksi kuin retropelikonsoliksikin.

Rasberry Pi 3 model B on reipas päivitys edelliseen sukupolveen verrattuna. Ominaisuuksia ovat muun muassa:

  • Wifi, Bluetooth sekä 64-bittinen arkkitehtuuri
  • Tuplaydin-grafiikkasuoritin
  • USB x 4 kpl, Audioliitäntä 3,5 mm
  • HDMI, WLAN, LAN, Bluetooth
  • Mitat 85,60 × 53,98 × 17 mm

Näillä pääset alkuun

Raspberry Pi -tietokoneiden käyttöjärjestelmä asennetaan MicroSD-muistikortille. Voit valita sopivan ja ladata sen ilmaiseksi Raspberry Pi Foundationin sivuilta.

Voit myös ostaa käyttöjärjestelmän asennusohjelmiston sisältävän muistikortin täältä. Se toimii suoraan paketista ja pääset heti alkuun.

Raspberry Pi -säätiö on julkaissut lukuisia oppaita, joiden avulla pääset helposti alkuun. Tutustu myös Rasperi.fi:n blogiin, josta löydät vinkkejä rakenteluun.

VINKKI 1: Jos sinulla ei ole vapaata muistikorttia, löydät sen sopuhintaan Rasperi.fi-kaupasta täältä.

VINKKI 2: Jos kotitietokoneessasi ei ole kortinlukijaa, voit tilata kätevän USB-väylään tökättävän MicroSD-kortinlukijan.

Toimitussisältö

Huomaa, että Raspberry Pi -tietokone toimitetaan ilman virtalähdettä, koteloa ja MicroSD-muistikorttia, joka vaaditaan käyttöjärjestelmää varten. Todennäköisesti tarvitset lisäksi myös näppäimistön, hiiren ja näytön. Pakkaus sisältää Raspberry Pi 3 -tietokoneen sekä pikaoppaan ja turvallisuusohjeet. Muun muassa nämä lisätarvikkeet löydät helposti Rasperi.fi-kaupasta:

Raspberry Pi 3 -Paketit

Katsasta myös valmiit pakettimme, voit säästää aikaa ja rahaa:

Lisätiedot

Paino 0,15 kg (kilogramma)
Mitat 160 × 220 × 2 cm (senttimetri)

Saatat myös pitää...